ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2015 21:42:14 - Horník

Jsou ti mladí vedeni k nenávisti Zemana cíleně?

Díval jsem se na pořad Jílkové Zemanovi. Předně Vám velice děkuji za vystupování v jejím pořadu. Bylo zřejmé, že většina fandila Zemanovi. Přesto si myslím, že ti mladí jsou k nenávisti k Zemanovi cílevědomě vedeni. Zřejmě na škole, kterou mají zadarmo. Údajně na některé VŠ učí antizemanovec a antiputinovec Romancev. Nebo máte jiné vysvětlení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2015 7:12:28 - Jan Veleba
 Já si nemyslím, že se tak děje ve škole. Podle mne jsou postoje mladých, ale zdaleka ne všech, k prezidentovi průsečíkem dvou skutečností. Tou první je fakt, že mladý člověk je silně kritický, zejména ke starší generaci, jejíž pozice dříve či později zaujme. A tato kritičnost je v posledních dvou letech dnes a denně evokována, posilována a cílena na prezidenta z většiny médií, přičemž hlavní směr útoku udává státní Neveřejnoprávní televize. Pokud se týká pana Romanceva, který bojuje proti své vlasti (80% Rusů má názor jiný), tak nevím, zda na některé vysoké škole působí. Ale je to v podstatě jedno - jeden Romancev - jedna vysoká škola - omezený počet studentů, které zasáhne přímo. Rozhodující jsou média.