ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2015 13:41:36 - eda rybák

změna televizních poplatků

Dobrý den, jednal jste o vašem návrhu i s někým s vlády? Máte její podporu? A nebojíte se, že tu tak bude obrovský prostor pro vysílání na černo? Lidé řeknou, že platit nebudou, že televizi nesledují a pak na ni stejně budou koukat. Nehledě na to, že je tu vysílání přes internet. Na to taky nějak myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2015 21:08:43 - Jan Veleba

 Ne, nejednal. Mojí prioritou je lobovat za svůj návrh nejdříve v Senátu a potom v Dolní sněmovně. Tudy vede cesta k cíli, respektive k novele zákona.

A pokud se týká vysílání na černo, já bych řekl příjem na černo, tak jistě, to by mohlo nastat. Ale to není meritorní záležitost. Ti koncesionáři, kteří při sledování Neveřejnoprávní ČT trpí, ti určitě nebudou černými pasažéry. Sečteno a podtrženo, je třeba začít Neveřejnoprávní ČT řešit. Klikněte si zítra můj senátní web: www.janveleba.cz a tam najdete příklady, čeho je ČT schopna - například: 2. světovou válku začal Sovětský svaz napadením Polska ....

Takže pod tímto úhlem pohledu není podstatné, kdo by eventuálně sledoval ČT na černo, ale to, aby ČT obnovila vyvážené a nezávislé vysílání.