ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2015 15:26:25 - milix1966

Koncesionarske poplatky

Dobry den pane Velebo. Predem Vam moc dekuji,ze souhlasite s nazorem tvrde vetsiny obyvatel Ceska o lzivych a nevyvazenych informacich co se tyka Ukrajiny od CT !!! Lzi o "hnusnem" Rusku a Putinovi,o bajecne Americe ,ktera nas uvrhuje ale do valky. !!!!!! Lide se konecne probouzi z letargie a uz si nechteji nechat dal kalet na hlavu od teto valku propagujici istituce jako je CT,ktera asi neni plne pod kontrolou ceske vlady. A to by asi mela byt. Nechci proto platit koncesionarske poplatky za tyhle lzi a propagaci fasismu z ust techto nenormalnich lidi. Bojujte za nase nazory,ktere ,verte mi ,sili. S pozdravem Milan Zacek. dekuji Vam za Vasi odpoved na milisx6666@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2015 21:24:39 - Jan Veleba

 Vážený pane Žáčku, děkuji Vám. Cítím to stejně jako Vy - lidé se konečně probouzí. Já bych do toho nešel, kdybych necítil podporu a kdybych nevěděl, že množství lidí, kteří jsou nespokojeni s ČT je velké a stále sílí. To je moje opora a víra, že jsem na správné cestě.

Více prosím na mém webu www.janveleba.cz - zítra tam vše bude.