ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2015 15:37:24 - J.Stamberk

vedení ČT

Sám říkáte, že se úroveň vysílání ČT v poslední době razantně zhoršila. Čemu to přičítáte? Novému vedení či něčemu nebo někomu jinému?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.02.2015 10:03:42 - Jan Veleba

 Podle mne se sešlo několik faktorů.

Tím prvním je prudké zhoršení mezinárodní situace a začátek nového období studené války. S tím přichází tlak na média, aby psala ve prospěch oficiálních názorů EU a USA - když to zjednoduším, proti Rusku. Odpoledne budou na mém webu - www.janveleba.cz uvedeny konkrétní příklady. Jeden z nich je pokyn EU naší ČT, jak se má dívat na Ukrajinu, Rusko apod., který prozradil člen Rady ČT Michal Janovec.

Druhým faktorem je potřeba pokračovat v útocích na prezidenta Miloše Zemana, neboť prezident hájí velmi razantně české národní zájmy a tím vstupuje do kruhů politických a kapitálových uskupení, kterým narušuje jejich zájmy. Příklad - je jedinou hlavou státu v rámci EU, který nazývá ukrajinské události a s němi související ruské aktivity pravými jmény.

Třetí důvod vidím v nízké profesionalitě mnoha pracovníků ČT. Někteří moderátoři mimo skákání do řeči a hloupé arogance neumí vůbec nic.

A konečně poslední důvod je obsazování pozic v ČT z okruhu knížete a pražské kavárny. Například tisková mluvčí generálního ředitele Alžběta Plívová byla tiskovou mluvčí knížete. Je to neuvěřitelné, ale je to tak.