ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2015 11:39:11 - jozefbajor

hodnoceni

Bajor-- Pane Veleba, tresnickou na dortu u verejnopavni televize je zpravodajstvi ve vnitrni i v zahranicni politice. Objektivita, vyvazenost polit. poradu je jeho zivotni nutnosti. Bez techto vlastnosti nema pravo na existenci. Ostatni porady mohou suplovat, nahradit desitky jinych tel. stanic. Jedine ucinne reseni vidim v oddeleni, vyjmuti zpravodajskch poradu z pravomoci stavajici CT. a to pod dohledem neutralni komise. Vymenit cely zpravodajsky stab se vsim vsudy, protoze pracovnici tohoto oddeleni jsou ideologicky silne jednostranne zamereni, naprava je vyloucena. Je to jako pokus oddelit rozpusteny cukr z caje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2015 13:39:14 - Jan Veleba

 Souhlasím s Vámi, že zpravodajství ČT je zcela zásadní záležitost a že to dnešní naprosto neplní svoji roli. Já bych dokonce řekl, že objektivní informace a svoboda slova jsou základem demokracie a že v podání ČT je naše demokracie pozvolna demontována.

I Vy můžete s prosazením mého legislativního návrhu přispět. Podívejte se prosím na můj web a tam se dočtete víc - www.janveleba.cz Děkuji a zdravím