ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.02.2015 10:11:56 - kajarda1

TV poplatky

Dobrý den pane senátore. Myslím si, že váš návrh ohledně "odklánění"koncesionářských by byl administrativně i finančně náročný. Navrhoval bych, aby si ČT vysílání zakódovala a kdo by chtěl ČT sledovat ať to zaplatí, jako si platí diváci Skylink a podobně. ČT nesleduji víc jak 3 roky a rádio vubec nemám (ani v mobilu), a přesto musím platit po přechodu na digitální vysíláni výpalné-koncesionářské poplatky za obé. Když je to veřejnoprávní ČT a ČR, ať jsou financovány z veřejných prostředků - našich daní. Celý systém ČT a ČR mi připomíná vtip ze Slovácka: "Dáváme vám pokutu za pálení kořalky-máte na to aparát." - " Tož mně zavřete za znásilnění, na to mám aparát taky". Tady mne zlodějská organizace nutí platit za něco, co nevyužívám a stát, který by měl občana chránit ještě to vydírání podporuje. Zamyslete se nad tím. Jaroslav Kajnar, Opava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2015 21:29:45 - Jan Veleba
 Vážený pane Kajnare, to je zajímavý návrh, poradím s odborníky. Začnu ale s návrhem, který jsem představil, protože si myslím, že má největší šanci na protlačení a dál už nechci čekat.