Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2015 10:30:41 - rubi

sjezd ANO se blíží

Co vám vadí na Babišovi? Anebo si myslíte, že je jako předseda bez chyby? A další věc, jak podle vás stranu posunout dál, tak abyste na příště nemuseli vládnout třeba s ČSSD a KDU-ČSL?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 16:28:54 - Ing. Radka Maxová

Vážený pane Rubi,

nevím, kde jste přišel na to, že by mě, nebo nám jako hnutí, vadilo něco na panu Andreji Babišovi. Naopak je to velmi inteligentní, vzdělaný, zkušený a charismatický muž. |Je to silná osobnost se vším všudy a dobrý vůdce.

Hnutí by nadále mělo držet směr, kterým se vydalo, tj. dodržovat v maximální míře svůj program a koaliční smlouvu. Jestliže máme demokratický systém, asi těžko budeme vládnout sami, ale spolu s těmito stranami se nám zatím daří víceméně  dojít vždy k nějakému kompromisu. A jaké bude spektrum na politickém nebi, rozhodují voliči. Nejlepší by byl samozřejmě systém většinový, ale nemyslím si, že v tomto volebním období je to dosažitelné.

Radka Maxová