JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2015 16:14:31 - jirkapavek

Ukrajina, Rusko

Pane poslanče a předsedo KSČM, máte vy a vaši soudruzi opravdu tak zatemněný mozek nebo si na to jen hrajete?Chcete svými výroky říct, že vlastně ukarajinská armáda napadla zcel aklidný Donbas a ruské neoznačené vojáky na dovolené?Chcete tvrdit, že těžká bojová technika je běžnou výbavou civilního obyvatelstva?To si snad děláte z občanů této země legraci. Nikdy jsem nebyl příznivcem rušení KSČM, považuji ji za součást politického spektra. Ale kvůli lidem jako jste vy vám otevřeně říkám, až bude petice za zrušení vaší strany, velmi rád ji podepíšu. Protože tak šílené názory, které prezentujete nemají v demokratické zemi co dělat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2015 14:37:40 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, žijeme v demokratické společnosti a svoboda slova je jednou z jejích výsad. Stejně tak, jako Vy prezentujete volně své názory, tak mohou své názory prezentovat členové KSČM. Hezký den, Vojtěch Filip