Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2015 22:54:14 - Jogoman

Hrdy komunista od 14 let

Zdravim, mlady komunisto! Cetl jsem, jak jste od 14 let zarytym komunistou. Ovsem pamatuju si vas moc dobre, ze v te dobe jste chodil po Breclavi v tezkych botach a hailoval jste kde se dalo. Tak nevim, zda jste tak vyznaval naklonost ke komunismu, nebo spise k neonacismu. Dekuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2015 0:38:29 - Vojtěch Mišičák

Dobrý den.

Nepamatuju si, že bych někde řekl, že jsem zarytým komunistou od čtrnácti let. Řekl jsem nanejvýš to, že jsem se zajímal o myšlenky marxismu-leninismu již od čtrnácti let. Žel jsem se nedostal k žádné komunistické organizaci v té době, jelikož Komunistický svaz mládeže byl tehdy tímto režimem zakazován. Ano, setkával jsem se asi před šesti lety, ve svých šestnácti letech, po dobu necelého roku s lidmi inklinujícími k neonacismu, nikdy jsem ale nebyl členem v žádné takové organizaci, ani neformálně. Musím ale zdůraznit to, že jsem věci pochopil velmi rychle. Na rozdíl od mnohých závistivých a primitivních Podlužáků jsem se neúčastnil v Břeclavi pochodu "za Peťu" (lháře) s rasistickým podtextem, ale stál jsem na druhé straně, na straně těch neprávem odsuzovaných. Od sedmnácti let jsem organizován v komunistickém hnutí.

Nemáte za co děkovat, s pozdravem, Vojtěch Mišičák, tajemník ÚV KSČ 21