ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2015 23:34:07 - Emma

Zpupná ČT.

Vážený pane Velebo, máte mou plnou podporu ve Vaší snaze o jakoukoliv změnu v odvádění koncesionářských poplatků. Zastávám názor, že asi nejvhodnější by zřejmě bylo udělat z ČT státní podnik a NKÚ, by mohl provádět kontroly a podávat zprávy o hospodaření jako se to děje třeba v Budvaru. Současné vedení se chová arogantně a zapomíná, že jsou především naši zaměstnanci. Fandím Vám a děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2015 21:01:03 - Jan Veleba
 Děkuji Vám za podporu a jenom zopakuji, že se budu snažit tuto aktivitu dotáhnout do konce. Jsem přesvědčen, že zde platí staré přísloví "pýcha předchází pád" - to o té aroganci. A vedle toho musím konstatovat, že cítím velkou podporu stovek lidí, jako jste Vy, kteří mně přímo kontaktují a kteří reprezentují názory tisíce dalších.ˇVedení ČT si díky své bohorovnosti a aroganci tyto skutečnosti nevyhodnocuje, respektive je ignoruje a přijde doba, kdy se pan generální bude divit.