ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.02.2015 5:20:51 - ww6

Hluboce se stydím za Zaorálkův majdan.

Vážený pane Velebo. Děkuji vám za článek o oslavě mrtvých a zbídačených na Ukrajině, které se zúčastnil ministr zahraničí Zaorálek. Napsal jsem mu, jak hluboce se stydím za jeho dvojí účast na kyjevském majdanu, oslavu tisíců mrtvých, miliónu vyhnaných, zničených domovů i lidských životů. Bohužel můj komentář "Hluboce se stydím za váš majdan" nechal někdo smazat. Váš článek nikdo nesmaže, proto vám děkuji, že i vy předkládáte ČSSD zrcadlo. Též vám děkuji za vaše aktivity ve věci propagandy, manipulace a arogance tzv. veřejnoprávní televize. Přeji vám hodně zdraví a sil. Jozífek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2015 21:05:03 - Jan Veleba
 Děkuji Vám za podporu, která je pro mne důležitá. Jsem velmi zvědav na březnový sjezd ČSSD a Zaorálkův výsledek na něm. On totiž v roli ministra zahraničí nedělá nic jiného než to, že pokračuje v politice knížete. A to jsme opravdu od reprezentanta této strany nečekali.