Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2015 20:02:04 - dárek

Ukrajina

Pozdravuji pravicí. Jenom k vaší odpovědi k tématu v titulku. Nelibí se mi, že chrastit zbraněmi a sankcionovat by Vám v politické rovině šlo, ale nemyslíte, že Putin měl info k této provokaci Nuland a že určitě měl scénář jak to bude probíhat? Nemůžu si pomoci, ale mám za to, že ho naplňujete v souladu s jeho předpokládaným scénářem. Vše na základě dějin studené války mezi SSSR a USA. Takže nic nového a překvapivého. Nemáte pocit, že je o krok před USA a EU?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.02.2015 16:09:13 - Pavel Telička
Dobrý den,


dovolte mi se zaměřit jen na závěr Vaší otázky, neboť jsem se na dané téma již mnohokrát vyjádřil a názory lze dohledat. Navíc, k sankcím se dnes na stránkách LN vyjádřil kolega Ježek a já vyjádřené sdílím. Takže, jestli nemám pocit, že je Putin o krok před USA a EU. Bohužel máte do značné míry pravdu. Je to dané částečně tím, že výhoda je často na szraně toho, kdo tahá jako první, bez ohledu na to, jaké prostředky volí. A je vidět, že Putin se nezdráhá volit i velmi drsné prostředky. Je o krok před EU také v rozhodnosti, využívá lavírování některých členů EU. V případě MR má dokonce v některých aspektech trojského koně. Spoléhá na to, že některým nahání strach. Kéž by si to někteří politici lépe uvědomili a přestali si namlouvat, že lavírováním získají nějaké ekonomické výhody. Cena je opravdu vysoká. Pavel Telička