ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2015 13:57:50 - Zajko

Podvod na voliče ....

pane Černochu, alibisticky zdůrazňujete, že vaše akce není puč, ale že chcete jen novou stranu. Nechápu proč tedy nezaložite svojí opravdu novou stranu se vším všudy, od začátku se svým programem atp. ..Takto jste se jen vyšplhal po zádech pana Okamury, získal mandát za Úsvit , a nyní chcete pádlovat za jinou stranu ??!!§§. Nemyslíte, že by bylo čestné vystoupit ze strany ke které máte výhrady, složit mandát a založit si uskupení dle svých představ ?? zdali vás potom voliči přijmou se ukáže....Nyní chodíte v kabátu jednoho a kážete druhé. Od české politiky nečekám kulturu, ale toto vaše jednání nemohu chápat a hodnotit jako volič Úsvitu jinak, než jako podpásovku na p Okamuru a podvod na voliče - tedy alespoň na mne

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 17:06:39 - Marek Černoch
 Dobrý den. Myšlenka založení integrační strany, která by měla členskou základnu a integrovala hnutí a strany, které mají ve svém programu přímou demokracii, byla představena Tomiem Okamurou v září loňského roku, na ideové konferenci. Během podzimu, Tomio neustále říkal, s kým se spojíme, nebo nespojíme, vše bylo absolutně nejasné a vzbuzovalo to nejistotu nejen u poslanců, ale i u sympatizantů. Bohužel nejen podle průzkumu, ale i reálné výsledky voleb ukazovaly, že hnutí Úsvit jde stále dolů, a že místo našich základních témat, což je přímá demokracie a další body programu, jsme se posunuli do oblasti populistického, rasistického, xenofobního hnutí.

Tomio Okamura nás vyzval k  přednesení svých vizí.  Na poslaneckém klubu zazněly vize dvě.  Tomiova a moje. Předložil jsem vizi, která vycházela z původní myšlenky integrační strany společně s Úsvitem. V demokratickém hlasování, se klub přiklonil 10:2 k mé vizi, což následující den potvrdilo i předsednictvo. Nejedná se tedy o žádný alibismus, ale o fakt.

Díváme se dopředu a za spory v Úsvitu chceme udělat tlustou čáru. Lidé nechtějí poslouchat dohadování, ale chtějí vidět výsledky, pro které jsme byli do Poslanecké sněmovny zvoleni. Za námi jsou tyto výsledky vidět a každý se o tom může sám přesvědčit. Chceme nadále plnit své sliby. Proto jsem přesvědčen o tom, že se nejedná o žádný podvod na voliče a rozhodně to není důvod se vzdávat mandátu.