ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2015 13:57:59 - vlhkejspící

........

Koho si myslíte, že voliči volili ? Okamuru, nebo Vás, tuším, tak 7 ostatních ?? V dalších volbách dostanete hlasy tak akorát od svých rodinných příslušníků. Ale Vám asi bude stačit ukradená stranická kasa Úsvitu, že ??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 13:42:45 - Marek Černoch

Dobrý den. Tomio Okamura nás vyzval k  přednesení svých vizí.  Na poslaneckém klubu zazněly vize dvě.  Tomiova a moje. V demokratickém hlasování, se klub přiklonil 10:2 k mé vizi, což následující den potvrdilo i předsednictvo. Rozhodně nám nešlo a ani nejde o to „tahat“ peníze z kasy Úsvitu. Díváme se dopředu a za spory chceme udělat tlustou čáru. Lidé nechtějí poslouchat dohadování, ale chtějí vidět výsledky, pro které jsme byli do Poslanecké sněmovny zvoleni. Za námi jsou tyto výsledky vidět a každý se o tom může sám přesvědčit. Chceme pracovat a plnit své sliby. Chceme spojovat a stavět, ne bořit. Chceme reálně fungující, demokratickou stranu, která bude maximálně otevřená svým voličům a ve které se bude o všem hlasovat. A pevně věřím, že lidé to pochopí.