ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 9:29:47 - matvlad

S tím Brodem moc pravdy asi nemáte. Nebo jo,

Vážený pane Velebo. Pan ministr Chovanec je borec na svém místě. To se předvádí PRIMA je opravdu pro normálního člověka nepochopitelné. Jeden den kritizují policii, že podle očitého svědka v hospodě naříkali a sténali zranění lidé a zbabělí policisté nezasáhli a nechali je umřít a pak jim v tom kolega Klíma, který nikdy nechce být stranou od senzací, udělá guláš s jiným svědkem - provozním hospody, že po střelbě byl v hospodě naprostý klid. Policie neměla komu pomáhat!!! Štvou lidi proti policii!!!! Nikomu tím nepomohou. Skutečně jim jde jen o pitomou a lacinou senzaci za každou cenu. Už jsem jim napsal: "Přestaňte zasahovat do vyšetřování, neboť tím komplikujete práci kompetentních orgánů. U Vás už nejde o zprávy, ale útok na PČR a navození paniky mezi lidmi. Proč neustále TV zveřejňuje tolik "senzačních" informací o  sériových a masových vrazích z celého světa (USA atd.)?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.03.2015 15:22:04 - Jan Veleba

 Já si nečiním nárok na to, abych měl vždy pravdu. Ale stojím si za tím, že zásahové komando my mělo mít v takovýchto případech k dispozici vrtulník, aby se maximálně zkrátil čas dojezdu a tím i šance na úspěšnost zásahu. Pokud se týká ministra Chovance, tak nevím, z čeho usuzujete, že je borec na svém místě. Nechtěl jsem to vzpomínat, ale on se stal ministrem jenom proto, že po posledních parlamentních volbách prásknul svého kolegu Haška (utajená návštěva Haška a dalších asi tří hejtmanů, včetně Chovance, u prezidenta v Lánech) a za odměnu dostal od premiéra post ministra vnitra. To borci rozhodně nedělají.

Pokud se týká vlastního zásahu, tak mně se jenom zdál pomalý a váhavý, ale to musí posoudit odborníci. No a pokud se týká Primy, tak to máte bohužel stoprocentně pravdu s tím mým dodatkem, že neštvou jenom lidi proti policii, ale i lidi proti sobě, proti prezidentovi. Prostě štvou, vysílají jenom senzace, nedají dohromady pozitivní zprávu, že někdo něco udělal dobře apod. Důvod toho je, že převládla jediná hodnota - peníze a zisk.