ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2015 12:51:48 - sikorovsky

Okamra

Že je Okamura autokrat jste před volbami nevěděl? Jak vlastně byly sestaveny kandidátky? setkali jste se vůbec před tím s Okamurou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2015 23:35:33 - Ing. Karel Fiedler

Odpověď začnu od konce. S Okamurou jsem se poprvé minul ( sešel by nebylo to správné slovo )  v létě roku 2012 v Havířově  na senátním volebním mítinku Jany Lorencové. Opět jsme se minuli 17.11. 2012 na demonstraci v Ostravě, kterou jsem pořádal se svými přáteli a Okamuru tam pozval a umožnil mu tam na náměstí vystoupit 2x během večera ( bylo před prezidentskými volbami ) ... určitě si proto nemyslím, že jsem ten, kdo se po jeho zádech někam vyšplhal, naopak - já mu nahoru celkem pomáhal a měl jsem svoji, jak on sám říkal, čitelnou historii. Pak jsme setkali až v létě 2013, když už bylo jasné, že budou předčasné volby a v průběhu léta jsme se na přípravných schůzkách začali potkávat častěji. Byly ryze pracovní, v horečném tempu - předčasné volby přišly nečekaně. Tyto schůzky probíhaly ve vysokém pracovním tempu, na osobní poznávání se nebyl moc čas.

Jak byly sestaveny kandidátky ? Předpokládám, že myslíte parlamentní, ale ani s těmi následnými to nebylo moc jinak. První tři místa si určovala výkonná rada hnutí a Tomio. Bez výjimky to platilo v parlamentních a evropských volbách. Hezký večer.