ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2015 21:08:21 - ovaken

Dobrý den pane Velebo.

Je Vám doufám jasné, že připravovaná demonstrace na podporu prezidenta bude veřejnoprávními sdělovacími prostředky zamlčována a pokud přijde málo lidí, bude to s velkou radostí v hlavním vysílacím čase rozmáznuto?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 21:40:29 - Jan Veleba

 Promiňte, a co tím chcete říct? Že máme být v klidu a točit mlýnek? Kdo nic nedělá, ten nic nepokazí. Naštěstí máme internet, internetová média, weby a sociální sítě. Na akci budeme mít svůj dokumentární tým a pak srovnáme naše záznamy s těmi ČT (bude-li se vůbec obtěžovat přijet). Pak vše vyhodnotíme a zvolíme další taktiku. Já mám dnes už několik set sympatizantů, kteří žádají, aby se něco s ČT udělalo. Jsou mezi nimi tací, kteří zvažují začít organizovat neplacení televizních poplatků - takto to začalo na Slovensku a skončilo zrušením těchto poplatků. 

Sečteno a podtrženo - jsem si jist, že se tu cosi rodí, že je tu odpor značné části koncesionářů a že pokud ČT v sobotu opět přileje olej do ohně, tak to může odstartovat další akce. Ale počkejme si, lidí přijde určitě dost.