Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.03.2015 19:04:42 - aneta J.

sjezd

Proč jste nakonec stáhla svou kandidaturu na 1.místopředsedkyni ANO? Nebylo to tím, že tak učinili i všichni ostatní? Přijde mi to trochu škoda a celý sjezd na mě působí jako fraška. O výsledku voleb bylo jasno již dopředu a diskuze žádná. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2015 14:48:44 - Ing. Radka Maxová

Vážená Aneto J.

je mi to vážně osobně líto, že na Vás sjezd působil jako fraška, protože tak myšlen zcela určitě nebyl. Ano stáhla jsem kandidaturu na 1. místopředsedkyni a bohužel jsem byla poslední v pořadí, takže to asi vyznělo trochu domluveně. Ale kromě toho, že mám své úkoly ve sněmovně jsem i radní za Město Tábor a opravdu mám velmi málo času. Když Jihočeský krajský sněm přišel z nominací na tuto pozici, tak jsem se cítila poctěna a přišlo mi nefér to odmítnout, ale pak jsem se rozhodla zvážit pro a proti, seznámila jsem s mým rozhodnutím členy z jihočeské organizace, kteří byli delegáty na sněmu a výsledkem bylo stažení kandidatury.

Radka Maxová