ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2015 15:52:58 - Bob Sén Klár

Revoluce v TV poplatcích?

Co si pane senátore myslíte o návrhu ředitele ČT na změnu poplatků a myslíte že to má šanci na úspěch?
http://ekonom.ihned.cz/c1-63630360-generalni-reditel-ct-dvorak-za-televizi-at-plati-i-lide-bez-televize

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.03.2015 20:56:50 - Jan Veleba

 Z jeho návrhu je vidět, že si naprosto nepřipouští sílící nespokojenost významné části koncesionářů a situaci podceňuje. Dále je vidět, že ČT neumí hospodařit a potřebuje z občanů vydolovat další peníze, v tomto případě z těch, kteří jsou nejvíce nespokojeni a na ČT se vůbec nedívají! Zde je pan ředitel úplně mimo realitu. A že ho rozpočet tlačí, tak o tom svědčí fakt, že jeho předchůdce pan Janeček zanechal rezervu ve výši 3 miliardy Kč a ta už je prohospodařená.

A jeho argumenty, že když nebude veřejnoprávní ČT, že budou jenom komerční televize? To má pravdu až na to, že nyní ČT skutečnou veřejnoprávní televizí není, takže docházím k závěru, že zde vůbec nemusí být. Vezměme si poslední příklad úspěšného vystoupení prezidenta Zemana na konferenci Americko - izraelského výboru pro veřejné záležitosti ve Washingtonu. Během jeho projevu 15000 přítomných byznysmenů, politiků a lobbistů několikrát tleskalo vestoje. A co si myslíte, že z toho dala ČT? Ve čtyřicáté minutě hlavních večerních zpráv 15 vteřin!