ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2015 13:58:18 - Naďa L.

Jak vidíte naši budoucnost?

Všichni chtějí bojovat s imigranty, jak ale chcete bojovat s tím, že právě oni nám tu zachraňují porodnost a vlastně i práci? Co s tím uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.03.2015 15:20:00 - Marek Černoch

 Dobrý den.

Osobně vidím problém hlavně v imigraci uprchlíků z muslimských zemí, která je velmi diskutovaná v českých médiích a na kterou nejsme připraveni. Nicméně máte pravdu. Porodnost v naší zemi skutečně „zachraňují“ imigranti, a pak lidé, pro které je rození dětí a pobírání nejrůznějších dávek, základním zdrojem financí. Podle mého názoru je tato situace alarmující a nad naší společností visí pomyslný vykřičník. Pokud by současný stav měl trvat dlouhodobě, mohlo by to dokonce vést k zániku české kultury.  Proto se domnívám, že by český stát měl k rodinám změnit přístup a maximálně je podporovat. A to například finanční motivací, prostřednictvím zefektivnění rodičovských příspěvků, či porodného. Těch možností je mnoho. Stát musí ale napřed změnit svou sociální politiku, systém podpory a systém přerozdělování sociálních dávek. Přestat podporovat lidi, kteří berou jen sociální dávky, státu ani společnosti nic nepřináší, naopak na ní parazitují. Podporovat ty, kteří to potřebují.