Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.03.2015 9:21:53 - rozental

Jak vy hodnotíte ČTV ?

Hovoříte vždy velmi srozumitelně,čehož je třeba si všimnout a ocenit.
Prosím jak hodnotíte zejména zpravodajství veřejnoprávní České TV?Sledujeme Ukrajinskou,Ruskou a jinou TV a inform. zdroje a nestačíme se divit. Kdo prosm oravdu ovládá naše mediální veřejnoprávní,tedy námi placené sdělovací prostředky? Děkujeme.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2015 19:36:14 - Ing. Jiří Dolejš

činnost ČT upravuje samozřejmě samostatný zákon (o České televizi), vlastní řízení j samozřejmě závislé na managementu a placena je samozřejmě i z reklamy ale hlavní jsou poplatky dané zákonem o poplatcích. Pak tu ještě je zákon o provozování tv vysílání. ČT má i svůj Statut a její činnosti se věnuje jak velká tak zejména malá mediální rada volená parlamentem. Je to poměrně složitá problematika ale názor na objektivitu a vyváženost do jisté míry odráží i rozložení názorů hlavních poltických stran v zemi. KSČM na to má velmi omezený vliv. a v případě stížností lez doporučit obracet se  přímo na odpovědné orgány (mediální radu) které musí podání občanů vyřídit.