ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2015 18:07:22 - Ivuška

dotaz

Dobrý den pane Velebo, jak chcete posuzovat rovnoprávnost vysílání ČT, když každému z lidí se "líbí" jiný názor? To je snad normální, ne? A to, že se Vám hlásí lidé, krteří souhlasí s neplacením čehokoliv, to je u nás folklor, tím bych se ani nechlubila. Jste sice "můj" senátor, ale nevolila jsem Vás ani nehovoříte mým jménem. Děkuji dopředu za Váš názor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2015 22:01:49 - Jan Veleba
 Já děkuji Vám, že ač se mnou nesouhlasíte, tak to vyjadřujete kultivovaně, slušně a neuchylujete se k podpásovkám typu profesora Halíka, který mne neváhá nazvat ruskou pátou kolonou v Senátu. Je to na dlouhé psaní a já budu tyto věci zveřejňovat při projednávání mého návrhu novely v Senátu a teď se omezím jenom na dva příklady. První je mluvčí generálního ředitele ČT Kateřina Plívová, donedávna mediální špička TOP 09 a knížete v prezidentské volbě. Poněkud zvláštní etika, není liž pravda. Druhý příklad  z počátku minulého týdne, kdy prezident Zeman přednesl zásadní projev ve Washingtonu před patnácti sty byznysmeny, politiky a lobbisty, který byl odměněn několikerým potleskem ve stoje a vzbudil velkou pozornost amerických médií. ČT si toho povšimla v hlavních večerních zprávách v 38 minutě a věnovala tomu asi 15 vteřin vysílacího času. Mohl bych pokračovat včerejším neodvysíláním prezidentovy tiskovky atd.