ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2015 21:33:17 - Reporter amater

Proč chcete udělat z ČR Ukrajinu ?

Snažíte se rozeštvat venkov proti pražákům, proč ? Není snad drtivá většina lidí ráda, že se máme jakštakš rádi a nedopadli jsme jako na Ukrajině ? K minulé otázce, pro Vás bych našel jiné přirovnání. S ohledem na výše psané mi připadáte jako Janukovyč české a moravské politiky. Který neváhal podpořit takovéto rozeštvání v jednom státě.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2015 22:13:17 - Jan Veleba

 Pokud pokládáte návrh poměru vysílacího času 70% (Praha s 1,5 mil. obyvatel) ku 30% pro zbytek republiky za rozeštvávání, tak je to velmi zvláštní, ale hlavně vás to diskvalifikuje.

A to ještě milý pane nevíte, jak je naplňováno současných 20% vysílacího času, které má nyní dohromady studio Brno a Ostrava. Možná že víte, že seriál Četnické humoresky vyrobilo brněnské studio. A víte, kdo tam hrál? Herci, kteří se dováželi z Prahy.

Tak si to srovnejte v hlavě a než začnete nesmyslné podsouvání Ukrajiny (naprosto nechápu, kam směřujete a co tím chcete říct), tak prosím uvažujte a hlavně si něco o dané problematice přečtěte.