ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2015 1:16:01 - masar

Další z mnoha

Vážený pane senátore,

S Vaším prohlášením:
"Reprezentuji významnou část nespokojených koncesionářů. Mám od loňského listopadu, kdy jsem byl v Hyde parku Civilizace, asi 500 e-mailových reakcí a těžko říci, že je píší ruští agenti, kteří tu chtějí propagovat Rusko. Ani náhodou,...“
souhlasím a rozšiřuji tímto počet občanů, kteří Vaše stanovisko k současnému působení veřejnoprávní ČT podporují. Podotýkám, že nejsem a nikdy jsem nebyl žádným agentem kohokoliv.
Děkuji Vám za Vaši práci a přeji Vám pevné zdraví a hodně úspěchů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.03.2015 12:02:33 - Jan Veleba

 Děkuji Vám za názor a za podporu. Několik poznámek k těm agentům. Je zajímavé, jak se v určitém smyslu opakuje historie. Ti, kteří nejsou konformní a nesdílejí černobílý pohled na interpretaci událostí na Ukrajině jsou označováni za Putinovy agenty a nejnověji se hovoří o jeho páté koloně v Parlamentu, tedy v nejvyšších patrech politiky. Stejně to začalo v 50. letech, kdy se hledala pátá kolona, nepřátelé socialismu a agenti imperialismu, rovněž v nejvyšších patrech tehdejší politické reprezentace. Žijeme v jiné době, žádné procesy nehrozí, ale ten mechanismus jednoduchého obviňování bez důkazů je stejný. Snižuje se k němu dokonce i profesor Halík ...

Dnes to ale nemají tito nositelé jediné správné pravdy tak jednoduché. Protože ten, kdo nepotřebuje "předžvýkání názoru našimi rozhodně ne objektivními médii a má svůj rozum, ten si informace najde a závěr si udělá sám. Například o praporech s hákovými kříži pluku Azov, o otevřené propagaci fašismu v západní části Ukrajiny. Slyšel někdy někdo v naší veřejnoprávní televizi, že by si toho povšimla? Neslyšel, protože se to nehodí a nezapadá to do černobílého obrazu hodného Kyjeva a "diktátora" Putina.