ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.03.2015 22:15:19 - Jan_S

Neobjektivní informování veřejnosti Českou Televizí

Vyjadřuji plnou podporu Vaším stanoviskům k neobjektivnímu informování veřejnosti Českou Televizí, která jste vyjádřil v pořadu s p. Martinem Veselovským i nedávno v Hydeparku. Oba rozhovory byly vedeny proti Vám očividnou snahou Vás znemožnit. Stal se přesný opak.
Můj dotaz:
Redaktoři, kteří se chystají na rozhovory s Vámi se velmi dobře připravují a pravděpodobně jim pomáhají týmy zainteresovaných lidí. To jak má rozhovor vyznít je evidentní z položených dotazů. Měl jste někdy chuť takový rozhovor ukončit a odmítnout v něm pokračovat?
Četl jste rozhovor na následující adrese? http://www.rozhlas.cz/radiozurnal/zprava/_zprava/martin-veselovsky-do-politiky-nikdy--784085
Otázka pro pana Veselovského: Začínal jste v rádiu, nebo v televizi?
Odpověď: V rádiu. Šel jsem na konkurs do Radia Clubu Hlasu Ameriky. Pak jsem pracoval v Evropě 2.
Myslím, že je dobré předem vědět, s kým má člověk tu čest.
Pane senátore, přeji Vám pevné zdraví.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2015 6:17:43 - Jan Veleba

 Dobrý den a děkuji Vám za podporu a za informaci, kterou jsem nevěděl. Na Vaši otázku, zda jsem někdy měl chuť rozhovor ukončit a odejít, tak odpovídám, že ano. Ale máte to tak, že ten, kdo se rozčílí a kdo by navíc odešel, tak ten prohraje. Toto vědomí mne vždy udrželo v klidu, který je pro redaktory typu Veselovského či Klepetka tím největším problémem. Klepetko mně připadá jednoduchý a není tak těžké ho udržet v mezích. Veselovský je jiný, mazaně provokuje a je úporný. Když jsem s ním skončil rozhovor, tak jsme si jenom suše podali ruku a řekli na shledanou, nepadlo jediné další slovo. Nebyl asi spokojen. Jinak ten rozhovor si přečtu. Ještě jednou děkuji a zdravím.