ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2015 11:25:57 - Pavel Dvořáček

paní Němcová

nechápu tu hysterii, kolem vystoupení opoziční političky v ČT? To je přece normální. Od 20.00 dostal na celou hodinu prostor pan Ovčáček, co je také v pořádku. Pokud, jde o cestu prezidenta do Moskvy, souhlasím s tím, aby tam jel, položil věnec u hrobu neznámého vojína u kremelské zdi a vzdal poctu všem padlým. Na vojenskou přehlídku by chodit neměl v době, kdy ruskými tanky jsou vyzbrojováni proruští teroristé na východní Ukrajině a kdy ruská okupuje Krym.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2015 18:40:03 - Jan Veleba
 Ach ten váš přehled a dvojí metr! Když před léty USA a některé země EU "humanitárně" bombardovaly Srbsko a kosovští nacionalisté pod vedením válečného zločince Thaciho (masakry Srbů, obchod s odebranými tělesnými orgány zajatcům apod.) se nazvali Kosovská osvobozenecká armáda, tak u nás nikdo ani necekl a Kosovo bylo odtrženo. Když na východní Ukrajině přes 90% obyvatel se v referendu vyjádřilo pro odtržení od neofašistického (ano, neofašistického s hákovými kříži pluku Azov na uniformách, s opěvováním válečného zločince Stěpana Bandery) Kyjeva, který po mocenském převratu 21.2.2014 přijal zákon o zákazu užívání ruského jazyka (to byl start odporu východní části Ukrajiny, byť ho později zrušil), tak papouškujete bez elementárních znalostí kyjevskou neofašistickou rétoriku o teroristech.