ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2015 7:10:07 - BoryšUmíPoSkalinách

Ostrava - rakety pro Ukrajinu, foto

Vážený pane senátore. Následující odkaz je na fotku z ostravského nádraží. Vlak uprostřed míří na Ukrajinu, přiložena je i krátká zpráva. Možná vás to bude zajímat v souvislosti s manipulací, kterou nás krmí za 7 miliard ročně Česká televize. Děkuji vám za všechny iniciativy v této věci, četl jsem i o nátlaku B. Sobotky na socdem senátory. Je to hanebné, stejně jako vyděračská a prolhaná Česká televize. Přeji vám hlavně zdraví a hodně sil. Lukáš Velínský. Zde je odkaz na fotku, na uvedeném webu ji najdete pod článkem Ukrajinská svodka ze dne 17.03.2015-doplněno o MP. https://vlkovobloguje.files.wordpress.com/2015/03/rak.jpg

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.03.2015 9:53:17 - Jan Veleba

 Dobrý den. Tu fotografii jsem už viděl.

Pokud se týká pana premiéra, tak si každý udělá obrázek sám, jak ve skutečnosti funguje demokracie, které má pan předseda plná ústa. Já v tom ale spolu s nejbližšími kolegy senátory budu pokračovat. Uspořádáme k mému návrhu novely odborný seminář, na kterém kolegům senátorům návrh a jeho pozitivní dopady detailně vysvětlíme a poté novelu znovu předložím.

Navíc dnes budu předkládat do legislativního procesu svůj druhý návrh, který se týká posílení objemu vysílacího času  pro regionální studia ČT na úkor pražského centrálního studia. V současné době zajišťuje ze zákona 80% vysílacího času ústřední studia v Praze a jenom 20% dohromady Brno a Ostrava. Můj návrh je změnit tento poměr na 70% : 30%.