ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2015 15:24:16 - Pavel Dvořáček

bez dotazu

Vážený pane senátore, zvu vás na návštěvu našeho městečka, rád vás jím provedu a jsem ochoten s vámi diskutovat. Pokud byste chtěl diskutovat veřejně, myslím že by bylo vhodnější, aby inciativa vzešla od Vás, nebo od strany, kterou reprezentujete. Já jsem bezpartijní, jako zastupitel nezávislý, své názory píši sám za sebe. Když se obrátíte na Městský úřad, jistě vám vyjde vstříc, i když nejste senátorem za náš obvod. Jsem dlouholetý ochotník a jistě by nebyl problém využít našeho malého divadla. Jinak se omlouvám, že jsme neodpověděl hned. Nemám doma počítač, zatím mi v práci docela stačí, a doma si raději něco přečtu. A abyste si nemyslel, že jsme úplně zaslepený, tak projev pana prezidenta v USA jsem ocenil, stejně jako jeho prohlášení na podporu průjezdu amerických vojáků, našich spojenců v NATO, kolem kterého vznikla nechutná hysterie.
Vám osobně přeji vše dobré. S pozdravem Pavel Dvořáček, Stráž nad Nežárkou.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2015 20:55:15 - Jan Veleba

 Vážený pane Dvořáčku,

děkuji Vám za odpověď, postavil jste se k mému návrhu jako chlap a tak to má být. Spojím se s Městským úřadem a dohodnu svoji návštěvu. Jakmile se tak stane, tak se s Vámi spojím.

Přeji Vám rovněž vše dobré a zdravím

Jan Veleba