Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2015 10:36:48 - volič z ČR

očkování

Očkuje se už x let. Proč je najednou kolem toho tolik hysterie? A proč se to vše třeba nenechá na volbě lidí? Třeba školky. Byly by dva typy –jen pro očkované děti a pak pro očkované i neočkované a rodič by si vybral, kterou si zvolí, stejně jako provozovatel, jakou bude provozovat. Podobně by to šlo u táborů…

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2015 18:34:27 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Mohu odkázat na zprávu, kterou jsem napsal na svůj Blog. Je to i pro mne jistá záhada, proč je kolem očkování taková hysterie a zdůvodnění není jednoduché. Ale v demokracii má každý právo říci svůj názor a není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Zaráží mne rovněž i to, že proti očkování jsou spíše vysokoškolsky vzdělaní lidé. Nevím, je to asi důsledek doby, kdy pochybujeme o všem, což já plně respektuji a chápu a líbí se mi to, že se lidé konečně nebojí říci svůj názor. V tomto případě jsem však stále na straně povinného očkování.