Ing. Václav Votava

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2015 21:51:27 - MirPav

Dotazy ke svobodnému rozhodnutí v očkování

Dobrý den,
díky za Váš názor k očkování. Přesto mám 3 postřehy k tématu. Osobně si myslím, že inteligentní a hledající "laici" mohou mít o očkování komplexnějších informace než učelově (informačně) "naočkovaní" pediatři:

1) Očkovací vakcíny se prý od běžných léků netestují proti skutečnému placebu, tedy zcela neúčinné látce. Testují se mezi sebou, takže se nežádoucí účinky objeví v obou skupinách a pak se berou jako norma(ální). Proč se vakcíny netestují stejně jako jakékoliv léky???

2) Několik pediatrů, kteří našli odvahu promluvit (mají zakáz zpochybňovat očkování, říct vlastní názor - to je považováno za non-lege artis), mluví o tom, jak se po očkování spustí kolotoč mnoha nemocí... Jak věřit doktorovi, když má zakázáno říct svůj názor a sám je informačně manipulován?

3) Grafy výskytu téměř všech nemocí, proti kterým se očkuje, mají už desítky let klesající křivky (díky hygieně, bydlení, teplu a suchu v domovech...), a nemění se ani okamžikem začátku povinného očkování...M.Pavel

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.