ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2015 12:43:20 - Miloslav Málek

Rekonstrukce Státu

Dobrý den. Pane senátore jsem členem SPO a chtěl bych vám vnuknout nápad pro zaměření naší strany na oslovení obyčejných lidí. V naší republice je cca. 45% lidí zadluženo. Bez pochyby beru na vědomí že za své dluhy si může každý sám. Ale řešení osobního bankrotu je pro 90% dlužníků obyčejných lidí nedosažitelný a neužitečný. Díky tomuto problému jsou lidé ve stavu nezájmu o všeobecném dění ve svém okolí i v politice. Myslím si že pokud vymyslíme program nebo upravíme osobní bankrot na oddlužení každého českého občana budeme mít jejich přízeň a tím šanci posunout naší stranu do popředí naší politické scény. Děkuji za váš čas s pozdravem Málek Miloslav

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.03.2015 17:37:27 - Jan Veleba
 Dobrý den pane Málku. Děkuji Vám za podnět, který je velmi aktuální a kterým se budeme zabývat. Kolem tři čtvrtě milionu exekucí ročně v naší zemi svědčí o tom, že příčiny tohoto jevu jsou systémové. Dokonce bych řekl, že selhává nový společenský systém a velké množství občanů nemá výdělkové možnosti, které by jim zaručily normální a důstojný život. Právě nyní začínáme práce na inovaci našeho programu a tuto záležitost zanalyzujeme a zařadíme do našich nosných témat.