Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2015 9:45:56 - Monika R.

unesené Češky

Nevím, zda je to otázka přímo na vás, ale jste politik, tak byste o tom mohl něco vědět a něco s tím udělat. Zajímalo by mě, jak je možné, že Česku trvalo dva roky dostat Češky z Pákistánu zpět domů a asi by se ji to ani nepodařilo nebýt organizace IHH, které se to podařilo údajně za dva měsíce? Není třeba se nad sebou zamyslet a něco změnit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.04.2015 11:09:43 - Ing. Adolf Beznoska
 Dobrý den Moniko, celou záležitost sleduji stejně jako ostatní pouze skrze média a nevím nic bližšího. Podobné záchranné akce jsou vždy přísně utajované a troufám si říct, že bychom spočítali na prstech jedné ruky lidi, kteří o tom skutečně ví, a ti to samozřejmě neřeknou. Jsem přesvědčen, že na záchranné akci měla hlavní podíl Česká republika a organizace IHH byla součástí plánu. Nemyslím si, že by byla nějaká ostuda pro Českou reubliku, že to celé trvalo dva roky. Naopak jako velký úspěch považuji to, že se je podařilo dostat zpět domů živé. S pozdravemAdolf Beznoska