ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2015 20:35:43 - xmarek

Americká zadnice, ruská, smrad stejný.

Vážený pane Velebo,
na jedné straně oceňuji vaši snahu "bojovat" (protestovat) proti americkému vojsku, na druhou stranu představujte opačný extrém. Můžu Vám něco poradit? Zapomeňte na to, že jsme nyní jako národ v zadnici americké a vy prosím vylezte z té ruské. Mám rusy rád, vážím si toho co pro nás udělali v roce 15, ale to už je pryč. Pro mě je jistým poučením rok 69 kdy lidé jako vy jásali nad příchodem okupačních vojsk tentokrát z CCCP. Proč si to myslím? Protože kdyby to tak nebylo tak se tak hrdě nehlásíte ke komunistické straně. V době kdy tady vládli komunisté moje rodina přišla o většinu majetku. Bohužel jsme neměli to štěstí a po roce 89 jsme nedostali nic. Proč? Protože jestli si pamatujete tak spolu s konfiskací majetku přišla i měnová reforma. Ta zmařila jakékoliv naděje mých prarodičů na důstojné bydlení. To se Vás, ale netýká. Nicméně je tady jedna věc a to vaše budoucnost a ta ještě neexistuje. Víte co je v ní napsané? "Všichni komunisté vrátí co nakradli". Líbí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2015 20:50:30 - Jan Veleba

 No, musím se tomu co píšete smát. V roce 1969 jsem studoval, ale vy patrně máte na mysli rok 1968 a 21. srpen. No a po něm jsem se účastnil v Brně studentských demonstrací proti okupaci. Pokud, jak píšete, jste mně viděl jásat, tak jsou dvě možnosti. Buďto jsem měl dvojníka a toho jste viděl a nebo si to zcela vymýšlíte a lžete. Přikláním se k druhé variantě.

A k mému hlášení se ke komunistické straně? To je úplně stejné - zkuste prosím upřesnit, třeba citát jediné mé věty, jediného mého článku. No a k tomu nakradení. Zase asi dvojník.

Sečteno a podtrženo - píšete zlovolné a smyšlené bláboly a vůbec mně neznáte. Ale jak ctěná libost.