JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2015 3:08:43 - Pavel Staněk

Totalita

Vážený pane doktore,
chtěl bych znát Vás názor na řadu zločinů páchaných na občanech mezi lety 1948 - 1989? Konkrétně myslím uzavření hranic, cenzura zahraniční hudby, literatury, filmu, nedostatek zboží v obchodech, perzekuce za kritiku socialistických států a jejich představitelů. Zamezení studia pro kritiky režimu a jejich dětí a sprostou krádež majetku, které se říká znárodnění? Dnes máte podobný název strany a někteří Vaši kolegové výše uvedená omezení obhajují ( paní Mgr. Semelová a pan JUDr. Grospič). Například já byl vyloučen z gymnázia za referát na procesy v 50. letech ve kterém jsem uvedl, že Gottwald a Salin mají ,,ruce od krve".
Mnohokrát děkuji za odpověď!

S pozdravem ing. Pavel Staněk

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2015 9:52:37 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, KSČM nemá nic společného s KSČ a byla vybudována na zcela nových základech. Je demokratickou parlamentní stranou a v našich programech nic z toho, o čem hovoříte, nenajdete. Na druhé straně je třeba říci, že svoboda slova platí v České republice pro všechny a poslankyně Semelová i poslanec Grospič vyslovují svůj názor, stejně tak jako jej vyslovujete Vy a další lidé. Přeji hezký den, Vojtěch Filip