Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2015 13:28:27 - Císlerová

Jste pro povinné odvody?

A podporujete, aby se týkaly i žen? Co by to nejen pro ně v praxi znamenalo? Co by, pokud bude zákon schválen, znamenal v praxi pro prozatím neplnoleté a pro ty, co již plnoletí jsou? To by se museli všichni někam hlásit? Děkuji. Císlerová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2015 19:55:17 - Ing. Bohuslav Chalupa
Dobrý večer.

Na váš dotaz odpovím zcela otevřeně - v té podobě, v jaké jsou nyní navrženy, nejsem.
V uvedeném kontextu ale musím podotknout, že diskuse poslanců nad Branným zákonem jsou na samém počátku. Branný zákon a v něm obsažené odvody budou předmětem rozsáhlé diskuse minimálně ve Výboru pro obranu PSP ČR. Za této situace není na místě dělat předčasné závěry, je nutné vyčkat na výsledky podrobné diskuse nad všemi aspekty zákona, kterou zcela jistě ve Výboru pro obranu povedeme.
Z uvedeného důvodu Vám na Vaše otázky budu schopen konkrétně odpovědět až ve chvíli, kdy bude Branný zákon přiúpraven v takové podobě, aby mohl být postoupen ke schválení v poslanecké sněmovně. Děkuji Vám za pochopení.

S pozdravem
B. Chalupa