Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2015 20:55:02 - Hana D. D.

Co dáte do tabletů II.?

Pane ministře, musím svůj dotaz položit znovu. Poprvé jste mi neodpověděl. Děkuji za upozornění na Strategii digitálního vzdělávání do roku 2020, v ní, ale odpověď nenajdu. Jsou tam jen obecné fráze. Stále prezentujete svou vizi, že chcete vybavit školy tablety, super! A já se Vás ptám znovu, máte do těch tabletů a pro školy, které jsou vybaveny interaktivními tabulemi, učební látku v digitální podobě? Budou si muset učitelé do tabletů vytvářet své prezentace a materiály, nebo podpoříte stejně jako Slováci nějaký vzdělávací digitální obsah, který u nás máme? Je přece logické, že pokud ministerstvo hradí učebnice, pak se musí finančně podílet na digitálních materiálech a dbát na jejich věcnou správnost. Prosím, o jasnou odpověď a děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2015 15:49:34 - Marcel Chládek

Milá Hano,

I výukové programy formou tabletů musí splňovat rámcové vzdělávací programy. Podotýkám, že tablety by měly být jednou z možností výuky, doplňkem. Internetové stránky, kde naleznete veškeré informace o projektu Škola dotykem, naleznete zde:

http://www.skoladotykem.cz/o-projektu.html