PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2015 8:35:26 - Kanak

"Demokracie" na Ukrajině

Dnešní stav na Ukrajině silně připomíná nástup fašismu v Německu ve třicátých letech min. století – vraždy novinářů, politiků, únosy lidí, uznání UPA, výroky těch, kdo tam vládnou, apod. Pokud to EU nevidí či nechce vidět, a očividně proti tomu nevystupuje, lze to brát tak, že EU podporuje fašismus? Co tam děláte v té EU za ty peníze, vystupuje tam někdo proti tomu? Co říkáte na dnešní zahájení výcviku ukrajinské armády instruktory USA, to je příprava na mír na Ukrajině? Petr

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.04.2015 22:48:41 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Já se snažím o to, abych šířil o Ukrajině pravdivé informace. Pořádám s Gilbertem Doctorowem (organizace East-WEst Accord) různé akce pro lidi, kteří ovlivňují veřejné mínění. Budu také organizovat v EP slyšení k Ukrajině. Bohužel je v EP dost rusofobů typu Jaceka Saryusze- Wolského (místopředseda klubu Evropské lidové strany- Křesťanských demokratů), Elmara Broka (předseda výboru AFET) nebo Rebeccy Harmosové (předsedkyně frakce Zelených). Moje snažení nějaké výsledky zaznamenalo: prosadil jsem například monitorování ukrajinských voleb, a to i v Dněpropetrovské oblasti, čemuž se ukrajinská strana (kvůli Kolomojskému) bránila. USA mír na Ukrajině nechtějí: Tisková mluvčí Jennifer Psaki řekla, že USA Ukrajinu za porušování minských dohod trestat nehodlají. O zahájení "práce" amerických instruktorů na Ukrajině jsem ostatně už psal (vybrali si datum 20. 4., narozeniny Hitlera). Je možné, že dojde k obnovení bojů, k čemuž je současné ostřelování Donbasu jen předehrou.