Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.04.2015 11:38:10 - Lotr Babinský

Vaše hrdinské válečné úsilí přijde nazmar a pro ČR je vražedné

Neohlupujte lidi v ČR a své voliče...jaká armáda ???
ČR je kolonie...... EUSA firmy totiž z Česka odlévají stále více svých zisků. Jen loni takto odteklo přes 300 miliard korun, což je dvakrát tolik než před 10 lety. České hospodářství tak v loňském roce přišlo o částku odpovídající zhruba osmi procentům HDP... Ekonomika tím ztrácí jeden z důležitých zdrojů růstu: .. Místo aby zisky dál investovaly v Česku, je zahraniční mateřské firmy stahují ve formě dividend. Hodně je to cítit například ve finančnictví. Jen velká bankovní čtyřka – Komerční banka, ČSOB, Česká spořitelna a UniCredit – loni svým zahraničním majitelům vyplatila přibližně 30 miliard korun... Navíc se to podepisuje i na příjmech lidí. Takže ČR může vytvořit akorát útvary "britských koloniálních senegalských střelců" či koloniální útvary na úrovni "sikhských hrdinů" .
Neblázněte kromě prachů cedit krev občanů pro vraždění a zlodějiny EUSA ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2015 20:04:43 - Ing. Antonín Seďa
 Předně nevím, na kterou z otázek reagovat. Já jsem nikdy občany neohlupoval a opravdu nevím, kde berete názor, že naše armáda je kolonií EUSA. Je pravdou, že do Severoatlantické aliance jsme vstupovali bez referenda, ale o obrana nebývá tématem pro referendum. Naproti tomu do Evropské unie jsme vstupovali po úspěšném referendu. Mohu pochopit, že se mnohým z občanů tyto instituce nelíbí, vždyť i já mám mnohé výhrady. Ale platí, že bezpečnost našich občanů nikdy v historii nebyla tak dobře zajištěna, jako dnes. To, co mne znepokojuje je snaha některých politiků a organizací kolektivní obranu České republiky zpochybňovat. Co se týká odlivu zisků, tak máte pravdu, ale je nutno si uvědomit, že v EU platí svoboda podnikání a nelze zákonem přikázat reinvestovat v naší zemi. To, co lze a co ČSSD navrhovala, je zvýšení daní finančním korporacím a nadnárodním společnostem. A pak tyto daně použít na investice v ČR. Tohle ovšem v programovém prohlášení není, jelikož ANO 2011 i KDU-ČSL s tímto návrhem nesouhlasí. NATO funguje na základě schvalování všech členských států, takže bych v tomto případě o kolonii nemluvil. Máme také své europoslance a je na nás, jakým způsobem a jak vehementně budeme hájit české národní zájmy. Tato vláda se o to alespoň snaží. Na poslední rýpanec oprvadu nemám odpověď, protože mikdo nehodlá cedit krev našich občanů. A také nevím, o jakém vraždění a zlodějinách mluvíte. Česká republika by si měla sama zamést před vlastním prahem a neměla by vše "zlé" svádět na EU. Protože EU i NATO jsme my samy.