Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2015 10:43:09 - Kristýna B.

odvody pro ženy

Rozumím tomu správně, že pokud bude zákon o povinných odvodech -i pro ženy schválen, přijde mi příští rok nějaká pozvánka, že se musím dostavit k lékaři na prohlídku. Zajímalo by mě, kdo ji zaplatí nebo zda bude zadarmo? Co jiného krom zdravotní prohlídky musím jako žena kvůli zákon podstoupit a co když nepodstoupím? Bude mi hrozit nějaká sankce? Kristýna

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2015 19:46:42 - Ing. Bohuslav Chalupa
Dobrý večer.

Správně začínáte slovy : "...pokud bude schválen....".
Branný zákon a v něm obsažené odvody budou předmětem rozsáhlé diskuse minimálně ve Výboru pro obranu PSP ČR jehož mám čest být místopředsedou.
Chtěl bych Vás tedy v tomto kontextu požádat, aby jste v této chvíli nedělala předčasné závěry. Posouzení všech aspektů výše uvedeného Branného zákona budu nejen já, ale i další kolegové ve výboru (a nakonec i ve snemovně) věnovat maximální pozornost a řada věci bude ještě před definitivním "nastavením" zákona diskutována. Ve chvíli, kdy bude Branný zákon v takové podobě, aby mohl být postoupen ke schválení v poslanecké sněmovně, budu schopen Vám na Vaše dotazy odpovědět mnohem konkrétněji. Děkuji Vám za pochopení.

S pozdravem
B. Chalupa