Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.04.2015 16:27:11 - Biji lháře po hlavičce

Proč lžete a zakrýváte Verbířský rozkaz z USA ???

....Svými Tézemi Základní problémy české armády (nové Poučení z krizového vývoje???) ... povinné odvody tyto nevyřeší !!!!
Už rok se ví, že pokyn k k "ládování bohemische kanonefuter" pro potřeby tažení USANATO k novému Drang nach Osten vydal USministr Hagel při jednání Stropnického v USA koncem dubna minulého roku.
To jste takový ořežprut, že Vám coby obyčejnému agentu CIA neřekli co tam s McCainem, Levinem a McKeonem upeklili.
Takovými postupy Vedete ČSSD a ČR do zahuby. Skončíte jako Agrárníci po spolupráci s Henleinem. Co vy víte o protiústavním peklení Shapira na velitelství 601.skupiny speciálních sil v Prostějově???
Tak podělaní jako "Vy Oranžoví" nebyli ani Bilakovci před velitelem Středmí skupiny vojsk Eduardem Vorobjovem

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.04.2015 21:18:17 - Ing. Antonín Seďa
 Tak zaprvé nelžu a jsem velmi kritický k nadřízenému branné zákonu .Osobně doporučuji jeho zpět vzetí vládou, ale obávám se,že pan ministr toho nebude schopen. Takže nebude zbývat,než návrh zákona upravit ve Výboru pro obranu. A to je vždycky problém .Mohu vás ujistit,že nejsem žádný agent a mám bezpečnostní prověrku na nejvyšší stupeň. A pokud se týká informací, tak se ke mně žádné takové ,jak uvádíte,nedostaly. Pouze bych vás prosil,aby jste se zabýval více realitou a fakty, než dezinformacemi a bláboly. A hlavně by jste se měl naučit slušnému chování a neurážet slušně politiky. Chápu,že je jednodušší někoho osočit než si o něm zjistit reálné informace. Ale to není můj problém,ale váš. Jinak jsem připraven odpovídat na normální dotazy a na výmysly či spekulace.