ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2015 17:56:12 - ponna

Pane Velebo,

děkuji za odpověď, která mne neuspokojila, ale ani neurazila. Pokud se mám odtajnit, tak vězte, že mám o jeden křížek v letopočtu méně, jak Vy, a jako celoživotní bezpartijní (ano raději jsem šla na děkanský termín, než abych vstoupila do strany) jsem to v minulosti neměla lehké. Jsem absolventkou Baťovy školy práce, VUT a později i dalších....a proto po vzoru "Ševče drž se svého kopyta" Vám neschvaluji, že se medializujete ve věcech, na které máme opravdu větší odborníky. A propos s F. Čubou jsem se setkala osobně v době studií....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.04.2015 20:19:11 - Jan Veleba
 Děkuji Vám za ještě jednu reakci. Proč byste se urážela, já odepisuji na slušné dotazy také slušně. Pokud se týká toho zmiňovaného děkanského termínu, respektive jeho důvodu, tak to se nezlobte, ale tomu nevěřím. Studoval jsem dvě vysoké školy (druhou skončil v roce 1978) a nikdy jsem nic takového neslyšel. A navíc - je zcela evidentní, že mezi studenty bylo jenom minimum členů KSČ. A pokud se týká mých článků a vyjadřování se k aktuálním tématům, tak co podle Vás by měl politik dělat? A k tomu Čubovi a setkání s ním v době studií - co tím chcete říct, upřesněte to prosím. Děkuji.