Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2015 9:08:15 - Amibijec

Zase jste neodpověděl "k čemu evidence žen" bude

plánované použití žen nebylo použito ani Císařem pánem , ani komunisty !!!
Naposledy byla zneužita "protektorátními šíbry" pro zajištění " mladých zdravých českých žen "pro zajíštění mírové obrany 4.říše" nucenýma pracemi.
To je na tom EUSA a USANATO tak špatně , že vás nutí dělat takové prasárny.
Hanba ČSSD ....to si myslíte že lidé budou válečně trpět kvůli vražedným choutkám USA, EU a NATO ???
V dnešní době je to v konceptu nového EUtažení Drang nach Osten . ČSSD dopadne ještě hůře než agrárníci po spolupráci s Henleinovci proti českému národu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2015 8:44:46 - Ing. Antonín Seďa
 Zřejmě čtete mezi řádky a vymýšlíte věci, které nejsou pravdou. Předně, úprava branné povinnosti v členských zemích EU i NATO je rozdílná a opravdu záleží pouze na legislativě té členské země. Vládní návrh z dílny ministra obrany M.Stropnického (ANO 2011) uvažuje o povinných odvodech mužů a žen ve věku 18 až 60 let s uvedenými výjimkami. Již jsem odpověděl, že v důvodové zprávě je uvedeno, že armáda chce znát zdravotní stav a možnosti těchto odvedenců, aby mohla plánovanovat počty občanů v případě ohrožení republiky či mobilizace. Nechápu, proč stále píšete, že jsem neodpověděl. Tak jako jsem Vám odpověděl, že Výbor pro obranu má velké výhrady k danému pojetí povinných odvodů. Mimochodem tyto obavy sdílím i já i Branná komise ČSSD. Opravdu nechápu Vaši zarputilost útočit proti sociální demokracii, která proti tomuto způsobu povinných odvodů se vyhranila. Je otázkou, proč AČR a MO stále lpí na tomto způsobu. Ještě jsem zapoměl jeden důvod, který sdělila armáda a to je posílení povědomí u občanů ČR k obraně vlasti. Ale i o tomto důvodu či spíše způsobu provedení pochybuji.