Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2015 10:44:55 - Amibijec

Už s tou brannou provinností žen nesouhlasíte ...nedělejte si legraci

protože víte že to nikdo nezmění . A de facto evidenci žen jako nutný předpoklad válečného zapojení žen obhajujete. A přitom stačí úprava že se mohou evidovat ženy - Amazonky , které chtějí válčit a na tyto se bude vztahovat válečná povinnost (pokud nebudou těhotné a nebudou kojit ) .
Ale , že by jste něco rozumného pro obyvatele ČR udělal tomu nevěřím . Zvláště po vašem ostudném hlasování (během 3 minut jste otočil čelem vzad beze slova diskuse a hlasoval opačně s válečně naladěnou proami pravicí o Vyslání dalšíhi kontingentu / nad rámec závazků NATO a mimo jeho rámec / do Afganistánu pod americkým vražedným velením - Vy a dalších "11 zázračně prozřevšíchposlanců ČSSD" jste byl zařazen do jednotky 12 chaotických agentů CIA v ČSSD. (http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw ...prča proti a jak vyslání na pomoc vraždění USA neprošlo tak jste otočili ......http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw )

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2015 15:46:32 - Ing. Antonín Seďa
Zřejmě mluvíte z cesty. Vůbec nerozumím tomu, co píšete. Snažil jsem se Vám vysvětlit svůj jasný a zřetelný postoj, ale u Vás zřejmě platí, kdo chce psa býti, hůl si najde. Co se týče mého postoje v tehdejším hlasování, opět nemáte pravdu. od počátku jsem byl pro a dokonce na poslaneckém klubu jsem názor proti většinovému názoru řekl. nechtěl jsem spojovat toto hlasování se zrušením zdravotnických poplatků, jak tehdejší vedení strany navrhovalo. V prvním hlasování , které bylo závazné jsem se pokud mi paměť slouží, zdržel a pak jsem hlasoval pro. Tím důvodem byla skutečnost, že naše jednotky bylo nutno dostat z nebezpečné oblasti po přesunu, a já jsem nechtěl ohrozit jejich životy a zdraví. Jinak při svých vystoupeních na plénu poslanecké sněmovny (ty lze najít na www.psp.cz) jsem měl vždy kritický pohled na tyto mise. Tím důvodem byla nekoncepčnost a zejména skutečnost, že tyto mise byly pramálo spojeny s rozvojem Afghánistánu. Proto prosím, příště si sežente přesnější informace, než někoho začnete ostouzet. Děkuji.