ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2015 11:02:24 - sebr

Co to je "ostře vytknout"?

Vážený pane senátore, reakce pana Zaorálka na Bartuškovy výroky je nekaceptovatelná. Vždyť to je na hodinovou výpověď! A nejlépe pro oba. Už je toho protiruského řiťolezectví přes míru. Do prezidenta se kde kdo naváží za cestu do Moskvy a takové fašistické proklamace jsou jenom !ostře vytknuté"! Co na to "zástupci lidu"?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.04.2015 20:19:32 - Jan Veleba

 Aby měli čtenáři přesné informace, tak nejdříve citát pana vládního zmocněnce pro energetickou bezpečnost Václava Bartušky: "Pokud se jim postavíte rychle čelem, jako to udělali třeba v Oděse, kde je prostě upálili, nebo v Dnětropetrovsku, kde je prostě zabili a pohřbili u silnice, tak máte klid. Když to neuděláte, tak máte válku. To je celé".

Takže český diplomat v 21. století říká, že když chceme zabránit válce, tak je v naprostém pořádku upálit lidi z tábora protivníka za živa nebo je zabít a zakopat jak zvířata u silnice!

Na to jeho nadřízený, ministr zahraničí Lubomír Zaorálek pravil: "Václav Bartuška použil výkladu, který je věcně nesprávný a morálně neobhajitelný. Je naprosto nepřípustné, aby zaměstnanec ministerstva zahraničních věcí mluvil o upalování a zabíjení lidí jako o prostých metodách řešení konfliktů."

Můj názor je, že pan Bartušek dnes už neměl být zaměstnancem ministerstva zahraničí. Vedle toho bych chtěl poznamenat, že toto je sklizeň ovoce neobjektivní a jednostranné informační politiky ministerstva zahraničí, pravicových politiků a médií. Z toho nemůže nic dobrého vzejít a pan Bartušek je toho malým příkladem. Jeho myšlení je ukázkou zárodků fašismu a reakce ministra, že mu to ostře vytknul je za této situace krytí pana Bartušky.