ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2015 1:33:35 - krejsa

Jak dál s Bartuškou?

Mohl byste se p.senátore pokusit odhadnout,jak
a zdali se bude dále vyvíjet záležitost kolem zaměstnance MZV Bartušky a jeho otevřené schvalování hromadných vražd a jejich doporučování místo politických řešení? Jestli toto není trestným činem,co by jím tedy již muselo být? Takovouto záležitost již nelze okecat ani současnou vládní garniturou,od
které jsou lidé zvyklí na nejrůznější lži a svinstva. Nebo snad vláda začne "konat",až
jí začne národ rozbíjet okna?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2015 16:04:51 - Jan Veleba
 Musím Vás zklamat, neboť můj odhad je, že "ostrou výtkou" páně Zaorálka tato nehoráznost vysokého státního úředníka půjde do ztracena. Ono se tady připravuje více věcí, například už se vede diskuse o bourání pomníků našich osvoboditelů, o přepisování dějin, to jde jedno s druhým a proti tomu doutná rozhořčení a nespokojenost velkého množství lidí. Je to podle mne dračí setba a její strůjci se mohou jednoho krásného dne divit. Tak, jak se divili v devadesátém osmém tehdejší mocipáni. Je mně to líto, ale nastartovala se tady nenávistná psychóza a kdo má jiný názor než je předepsáno, je zanášen na různé seznamy, jsou proti němu organizovány nátlakové skupiny a je ostrakizován. Opakovaně říkám, že tento vývoj nic dobrého nemůže přinést a pokládám ho za velmi nešťastný.