Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2015 16:39:49 - Vinařík Petr

Co udělá ČSSR proti "pravicové normalizacI"

Vážený pokud jste si nevšiml NORMALIZACE se k nám přibližuje mílovými kroky, zlodějka rohlíků Němcová chce seznamy lidí. kteří nehájí ten správný kapitalistický EUnázor, Volkstimme-Slonková už ty nepohodlné lidi zvěřejnila, KDUdemokrat z leknutí Zdechovský zase chce někoho vyhazovat z práce jen proto, že uveřejnil pravdivý článek. Co za zrůdný režim ČSSD podporuje , proč ČSSD mlčí !!!
To máte strach z metrosexuála Shapira a jeho ŠTBpřítele Bureše ???

Bude Váš soudruh Velký Předsedsa s místopředsedou pokračovat v kádrování Ruských bikerů ??? Proč je nesrovnává s Majdanteroristy . Jedny léčit a druhé kádrovat , to je náko cinklé , nezavítala "Pravicová normalizace" i do ČSSD ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2015 17:51:51 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Chci Vás ujistit, že to byla a stále je ČSSD, která bojuje proti pravicové politice. Pokud tomu říkáte normalizace, tak proti ní. Ukazuje se totiž, že česká pravice opravdu nemá téma, kterým by oslovili širokou veřejnost. Proto si zvolili útoky na RF a na ty, kteří mají odlišný názor. Poněkud zapomněli, že žijeme v demokracii a pokud tady bude ČSSD, tak v ní žít budeme. Vždy je třeba se poučit z historie, abychom pochopili současnost i budoucí vývoj. Ale nesouhlasím s tím, že by předseda strany či místopředseda ČSSD nějak kritizovali "Ruské bikery". Prostě proto, že si dostatečně uvědomují možné negativní dopady. Každý sociální demokrat v rámci svých schopností prosazuje sociálně demokratický pohled na svět a sociálně demokratický program. Ten ovšem není ani pravicový, ani komunistický. To, že nejsme v některých případech dostatečně kritičtí neznamená, že mlčíme či že s tím souhlasíme. Opak je pravdou a důležité než řeči je konání. Mohu Vás ujistit, že ČSSD pracuje , a to nejen v příslušných výborech či komisích, ale i v komisích ČSSD. Ale musím připustit, že nás početně není tolik, abychom byli všude a vždy slyšet. Proto nám stojí silné lobistické a politické skupiny, ovládající svými velkými penězi sdělovací prostředky. To není výmluva, ale konstatování reality. Závěrem musím říci, že do ČSSD pravicová normalizace nezavítala. Prostě ČSSD má vládní zodpovědnost a v oblasti zejména zahraniční politiky se musí chovat zodpovědně. A to také činí.