ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2015 22:57:26 - romankolar

Miliardové finty u životního pojištění 2

1.Faktická chyba, na kterou jsem upozornil, je přímo na stránkách ČSSD a to přímo na Vašem osobním webu. Článek začíná Vašimi slovy, těžko z toho odvozovat, že to psal někdo jiný...
2.Položení dotazu (s omezenými znaky) je pochopitelně velmi malý prostor k tomu, napsat nějaké argumenty, natož vést nějakou rozpravu. Bude velká drzost zkusit e-mail?
3. Vaše předchozí činnost v pojišťovně Vás činí mezi poslanci možná unikátem, neznamená ale, že do celé problematiky vidíte zcela nezkresleně, proto si myslím, že byste měl vést dialog s těmi, kterým jde o stejnou konečnou věc na straně těch poradců.
4. Můžete mě nasměrovat na místo, kde si mohu prostudovat Váš pozměňovací návrh v plném znění?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2015 14:49:08 - Ing. Ladislav Šincl
1)Jedinými skutečným originálem k tématu "přetáčení smluv"  jsou Mé  písemně podané pozm. návrh, které byly podány v rozpočtovém výboru a mé vystoupení na tiskové konferenci v PS. Z tohoto vystoupení byla vytvořena tisková zpráva -  autora tiskové zprávy jsem již upozornil na jeho chybu v pojmech neboť holínky opravdu nejsou holínky a ani nikdy nebyly neboť mě originálně podané pozm. návrh tuto záměnu pojmů neobsahují 2) Můj e-mail je všeobecně znám a je uveden na mycí stránkách www.ladasincl.cz 3) nikdy jsem netvrdil,  že jsem na pojišťovnictví největší expert v PS, jen to, že nějaké praktické zkušenosti i z tohoto segmentu finančního trhu mám.   4) na  rozpočtový výbor jsem podal ve věci "pojišťovnictví" řadu pozměňovacích návrhů. Jen ke sněmovnu tisku 414 jich bylo osm. Další byly podány ke sněmovnu tisku 415 (o pojišťovacích zprostředkovatelich). Tyto pozm.  návrhy můžete získat na rozpočtovém výboru.  V ramci druheho čtení, které teprve bude,  muže každý poslanec předložit další pozměňovací návrhy. Protože někteří poslanci jsou nesmírně kreativní,   očekávám,  že jich budou minimálně í.  Např. při minulém projednávání v PS jich bylo v teto věci předloženo kolem stovky...   O jednotlivých pozměňovacích návrzích se pak hlasuje až v tzv. třetím čtení.  Do te doby můžete vysvětlovat jednotlivými poslancům sve názory.  V tom Vam nikdo nebrání. Věřím, ze se pak každý poslanec rozhodne u hlasováni podle svého nejlepšího svědomí a vědomí. Kdyby i potom jste byl nespokojeny s výsledkem, tak se můžete obrátit na kteréhokoliv senátora neboť dány zákon postupuje z PS do Senátu.  Pak danou novelu muže vetoval ještě prezident a tak můžete argumentovat i na teto adrese... Přeji hodně štěstí :-)