ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2015 21:23:32 - PavelHanzl

Konstruktivní dotazy

Pane Šincle, právě jsem se pokusil komentovat tento váš článek. Protože k mému překvapení zobrazení mého komentáře podléhá ještě vašemu schválení, jsem si jist že se nezobrazí. Zeptám se tedy: 1. Pane Šincle, víte o přísloví, že lež má krátké nohy? Vaše zavádějící lživé články poškozují finanční trh. 2. Je vám známo, že i do Karviné doletí televizní signál z Prahy? 3. Čtete rád otevřené dopisy? Ostatní poslanci i ostatní občané České republiky si to už brzy budou na tomto webu číst. S pozdravem finanční poradce Ing. Pavel Hanzl, HANZL FP, s.r.o.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.05.2015 14:38:54 - Ing. Ladislav Šincl
Přiznám se, že Vám moc nerozumím.  Vaše otázky či komentáře nijak neschvaluji atd. neboť nejsem správcem daného serveru.  V případe,  že máte pocit,  že nějaký článek (jehož jsem opravdu skutečným autorem) je lživý a poškozuje finanční trh ČR,  máte možnost podat trestní oznámení.  V tom Vam nikdo nebrání.