Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2015 22:38:58 - da_common_one

TTIP

Dobrý večer pane prezidente,
chci se zeptat, jakým způsobem hodláte odvrátit nebo alespoň zpomalit/znepříjemnit přijetí transatlantické obchodní dohody TTIP? Její přijetí je, dle všeho, v našich zeměpisných šířkách, aktem zrádcovství! Byl jsem na slavnosti na Hradě u příležitosti Vašeho 1. roku v roli prezidenta a jsem Vaším skalním zastáncem. Zkuste mi odpovědět, pokud najdete chvíli, protože proti dotíravým otázkám "Schlafenbergů, " apod. je nutno sjednotit postoj.
Děkuji
Jindřich Halama

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2015 18:25:36 - Ing. Miloš Zeman
Podrobnosti o dohodě TTIP budou zřejmě publikovány koncem června. Nechci se vyjadřovat k dohodě, jejíž detaily dosud nebyly vyladěny a vyjádřím se tehdy, až se seznámím s definitivním zněním této dohody. Chtěl bych ale dodat, že pokud jde například o dovoz geneticky modifikovaných potravin, nejsem v zásadě proti, protože Američané tyto potraviny jedí už dlouhou dobu a nevypadají, že by se blížili krchovu.