Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2015 17:19:23 - Antonín Neubauer

jak s islámem

Souhlasím s Vašim článkem,jen dotaz ohledně islámu.Kdo veřejně nosí nacistické symboly je na zavření,v koránu se píše o zabíjení nevěřících,to by snad naplnilo podstatu trestného činu,ať na vyhoštění ,nebo na zavření do kriminálu,jak to,že lidé kteří toto vyznávají jsou ještě na svobodě?Na co se čeká,až nám a našim dětem budou řezat hlavy?To už bude pozdě,díky některým,kteří to vidět nechtějí,s pozdravem A.Neubauer.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2015 12:35:16 - Jaroslav Doubrava
Vážený pane Neubauere, plně Vaší obavu sdílím. Nejen v Bruselu, ale i u nás si snad nechtějí připustit, že mezi imigranty mohou a myslím si, že nepochybně jsou, ti „chudáci“, kteří jednou na pokyn kohosi vytáhnou své kudly a bomby, aby se do nás pustili. Několikrát jsem se už veřejně ptal, kde berou tisíce dolarů na převoz do Evropy, když prý vydělávají max. jeden dolar denně. Pokládal jsem otázku, jak je možné, že se sem hrnou mladíci a ne jejich děti a ženy, utíkají li před válkou. Ty by přece měli chránit především. Pokládal jsem otázku, komu to mobilními telefony po „záchraně“ a vystoupení z lodí telefonují atd. Je to jak házení hrachu na zeď. Musím také přiznat, že si docela cením odmítnutí jakýchsi zbytečných kvót a vládou stanovení počtu, které bychom měli přijmout. Je mi ale „trochu“ nejasné, jak chtějí určovat kdo z nich je pro nás bezpečnostním rizikem. Uvidíme, třeba to dokáží. Proč ale nepovažuje za takové riziko vyjádření těch v Praze delší dobu usazených, jestliže prý řekli, že když se nám nelíbí, že tu jsou, ať se odstěhujeme. Je li to tak, už měli být dávno pryč.

Zdravím Vás s přáním aby na naše obavy nedošlo. Jar, Doubrava